Bog & idéKristine Jess og John Schou

Bøger skrevet af Kristine Jess og John Schou

Læs mere om Kristine Jess og John Schou
1 produkter
1 produkter
Matematik for lærerstuderende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematik for lærerstuderendeHans Chr. Hansen
180,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematik for lærerstuderende

Mere om Kristine Jess og John Schou

Kristine Jess og John Schou har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Matematik for lærerstuderende". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Matematik for lærerstuderende" af Kristine Jess og John Schou

Hos Bog & idé er "Matematik for lærerstuderende" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Endnu en af Kristine Jess og John Schou skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Jess og John Schou