Bog & idéKristine Sloth

Bøger skrevet af Kristine Sloth

Læs mere om Kristine Sloth
3 produkter
3 produkter
Strik på budget
Strik på budgetKristine Sloth
199,95 DKK
Hardback
(2)
Strik på budget
Både og
Både ogKristine Sloth
119,95 DKK
EBOG
(1)
Både og
Min verden
Min verdenKristine Sloth
119,95 DKK
EBOG
(0)
Min verden

Mere om Kristine Sloth

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Kristine Sloth. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sloths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik på budget" udgivet af Alpha Forlag - "Både og" udgivet af People'sPress - "Både og" udgivet af People'sPress - "Enestående" udgivet af People’sPress - "Min verden" udgivet af People'sPress - "Min verden" udgivet af People'sPress - "Enestående" udgivet af People'sPress

Mere om Kristine Sloths bøger

Du kan bestille syv bøger af Kristine Sloth her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Kristine Sloth bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Sloth er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristine Sloths "Strik på budget"

Hos Bog & idé er "Strik på budget" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Alpha Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kristine Sloth "Både og"

Hos Bog & idé er "Både og" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Både og" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Sloth