Bog & idéL. G. Jensen

Bøger skrevet af L. G. Jensen

Læs mere om L. G. Jensen
11 produkter
11 produkter
Varulvejagten
BOEGERTILSTAERKPRIS
VarulvejagtenL. G. Jensen
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Varulvejagten
Gamer royale
GamerAgenterneL. G. Jensen
49,95 DKK
EBOG
(1)
GamerAgenterne
Vampyrjagten
BOEGERTILSTAERKPRIS
VampyrjagtenL. G. Jensen
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Vampyrjagten
Mosekonejagten
MosekonejagtenL. G. Jensen
309,95 DKK
Indbundet
(1)
Mosekonejagten
Ækle unger - Kurts nye klasse
ÆKLE UNGER - Kurts nye klasseL. G. Jensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
ÆKLE UNGER - Kurts nye klasse
Det forbandede totem
Det forbandede totemL. G. Jensen
199,95 DKK
Indbundet
(5)
Det forbandede totem
Klovnejagten
KlovnejagtenL. G. Jensen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Klovnejagten
MilkyWay Meat
MilkyWay MeatL. G. Jensen
79,95 DKK
EBOG
(1)
MilkyWay Meat
Ulvebrigaden
UlvebrigadenL. G. Jensen
79,95 DKK
e-bog
(1)
Ulvebrigaden
Mosekonejagten
MosekonejagtenL. G. Jensen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Mosekonejagten
Mimers brønd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mimers brøndL. G. Jensen
168,95 DKK
Indbundet
(6)
Mimers brønd

Mere om L. G. Jensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af L. G. Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gamer royale" i serien "Læs løs¤8¤Gam3rAgenterne" udgivet af Gyldendal - "Mosekonejagten" i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal - "MilkyWay Meat - Sanddæmonen" udgivet af Gyldendal - "Mosekonejagten" i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal - "Ækle unger - Kurts nye klasse" i serien "Dingo. Gul** Primært for 2.-3. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Klovnejagten" i serien "Vild Dingo" udgivet af Gyldendal - "Mestertyven Vips 1 - Det Forbandede Totem" i serien "Mestertyven Vips" udgivet af Gyldendal - "Ulvebrigaden" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "MilkyWay Meat" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Mestertyven Vips 2 - Mimers Brønd" i serien "Mestertyven Vips" udgivet af Gyldendal - "Vampyrjagten" i serien "Vild Dingo¤Dingo¤Gys og gru¤Bulder & Brag" udgivet af Gyldendal - "Varulvejagten" i serien "Vild Dingo¤Dingo¤Gys og gru¤Bulder & Brag" udgivet af Gyldendal - "Mestertyven Vips 1 - Det Forbandede Totem" i serien "Mestertyven Vips" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af L. G. Jensen

Du kan købe 13 bøger af L. G. Jensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Jensens bøger fås i forskellige formater. L. G. Jensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gamer royale" af L. G. Jensen

Det er muligt at købe L. G. Jensens "Gamer royale" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Gamer royale" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Jensens serie "Læs løs¤8¤Gam3rAgenterne". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Mosekonejagten" af L. G. Jensen

Hos Bog & idé er "Mosekonejagten" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Mosekonejagten" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Jensens serie "Vild Dingo". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
L. G. Jensen