Bog & idéL. S. Hilton

Bøger skrevet af L. S. Hilton

Læs mere om L. S. Hilton
2 produkter
2 produkter
Maestra
STREAM
MaestraL S Hilton
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Maestra
Maestra
MaestraL S Hilton
79,95 DKK
EBOG
(3)
Maestra

Mere om L. S. Hilton

Der er flere forskellige bøger af L. S. Hilton online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hilton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Domina" udgivet af Rosinante - "Maestra" i serien "Maestra-trilogien" udgivet af Rosinante - "Maestra " i serien "Maestra-trilogien" udgivet af Rosinante - "Maestra" udgivet af Rosinante

L. S. Hiltons bøger

Der er fire tilgængelige bøger af L. S. Hilton hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille L. S. Hilton bøger i forskellige formater. Hilton har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Rosinante.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Domina" af L. S. Hilton

Det er muligt at købe L. S. Hiltons "Domina" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Maestra" af L. S. Hilton

Det er muligt at købe L. S. Hiltons "Maestra" som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Maestra" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Maestra-trilogien". Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
L. S. Hilton