Bog & idéLærke Bagger

Bøger skrevet af Lærke Bagger

Læs mere om Lærke Bagger
2 produkter
2 produkter
Lærke Bagger strik
Lærke Bagger strikLærke Bagger
399,95 DKK
Indbundet
(3)
Lærke Bagger strik
Lærke Bagger Strik 2
Lærke Bagger Strik 2Lærke Bagger
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Lærke Bagger Strik 2

Mere om Lærke Bagger

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Lærke Bagger. Bogen har titlen "Lærke Bagger strik". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærke Bagger strik" af Lærke Bagger

Hos Bog & idé er "Lærke Bagger strik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bagger, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lærke Bagger