Bog & idéLafcadio Hearn

Bøger skrevet af Lafcadio Hearn

Læs mere om Lafcadio Hearn
3 produkter
3 produkter
En el Japón fantasmal
En el Japón fantasmalLafcadio Hearn
69,95 DKK
Lydbog
(0)
En el Japón fantasmal
The Temptation of Saint Anthony
The Temptation of Saint AnthonyGustave Flaubert
69,95 DKK
EBOG
(0)
The Temptation of Saint Anthony
Sombras
SombrasLafcadio Hearn
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Sombras

Mere om Lafcadio Hearn

Der findes flere forskellige bøger fra Lafcadio Hearn tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hearns bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Lafcadio Hearns bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En el Japón fantasmal" udgivet af SAGA Egmont - "Sombras" udgivet af SAGA Egmont - "Fortællinger fra morgenrødens land" udgivet af eBibliotek 1800 - "Fra skyggernes verden" udgivet af eBibliotek 1800

Mere om Lafcadio Hearns bøger

Du kan købe fire bøger af Lafcadio Hearn her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lafcadio Hearn kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Hearn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En el Japón fantasmal" af Lafcadio Hearn

Hos Bog & idé er "En el Japón fantasmal" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "En el Japón fantasmal" af Lafcadio Hearn med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

"Sombras" af Lafcadio Hearn

"Sombras" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Sombras" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Lafcadio Hearn