Bog & idéLaila Jeppesen

Bøger skrevet af Laila Jeppesen

Læs mere om Laila Jeppesen
1 produkter
1 produkter
Hit med udtalen og Palle Post Screening
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hit med udtalen og Palle Post ScreeningGitte Skyum Kjøge
569,46 DKK
SPIRALRYG
(0)
Hit med udtalen og Palle Post Screening

Mere om Laila Jeppesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Laila Jeppesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jeppesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hit med udtalen og Palle Post screening" udgivet af Akademisk Forlag - "Hit med udtalen, Vejledning" udgivet af Alinea

Bøger af Laila Jeppesen

Du kan bestille to bøger af Laila Jeppesen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Laila Jeppesen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Jeppesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hit med udtalen og Palle Post screening" af Laila Jeppesen

Hos Bog & idé er "Hit med udtalen og Palle Post screening" tilgængelig som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jeppesen, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Hit med udtalen, Vejledning" af Laila Jeppesen

Dette er en også en fantastisk bog fra Jeppesen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laila Jeppesen