Bog & idéLaila Launsø

Bøger skrevet af Laila Launsø

Læs mere om Laila Launsø
0 produkter

Mere om Laila Launsø

Laila Launsø har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Launsøs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af - - "Forskning om og med mennesker" udgivet af Gyldendal - "Døre der åbner sig" udgivet af Hovedland - "Forskning om og med mennesker" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Laila Launsø

Laila Launsø har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Launsøs bøger kommer i et udvalg af formater. Launsøs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Laila Launsø

"Forebyggende sundhedsarbejde" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.

Laila Launsø "Forskning om og med mennesker"

Hos Bog & idé er "Forskning om og med mennesker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laila Launsø