Bog & idéLara Dunston

Bøger skrevet af Lara Dunston

Læs mere om Lara Dunston
1 produkter
1 produkter
Milan with Lakes Como & Maggiore: Includes Lake Orta
Milan with Lakes Como & Maggiore: Includes Lake OrtaLara Dunston
119,95 DKK
HÆFTET
(0)
Milan with Lakes Como & Maggiore: Includes Lake Orta

Mere om Lara Dunston

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Lara Dunston. På listen nedenfor finder du Dunstons nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Lara Dunstons bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Syria & Lebanon" udgivet af Lonely Planet - "Milan with Lakes Como & Maggiore: Includes Lake Orta" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Verona & Lake Garda " i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger skrevet af Lara Dunston

Der er tre tilgængelige bøger af Lara Dunston hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Dunston som hæftet. Lara Dunston bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lara Dunstons "Syria & Lebanon"

"Syria & Lebanon" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er udgivet af Lonely Planet.

Lara Dunston "Milan with Lakes Como & Maggiore: Includes Lake Orta"

Hos Bog & idé er "Milan with Lakes Como & Maggiore: Includes Lake Orta" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lara Dunston