Bog & idéLars Berendt

Bøger skrevet af Lars Berendt

Læs mere om Lars Berendt
2 produkter
2 produkter
En del af det største
STREAM
En del af det størsteLars Berendt
149,95 DKK
Lydbog
(1)
En del af det største
En del af det største
En del af det størsteLars Berendt
189,95 DKK
EBOG
(1)
En del af det største

Mere om Lars Berendt

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Lars Berendt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Berendts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En del af det største" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En del af det største" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En del af det største" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En del af det største" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En del af det største" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Lars Berendts bøger

Lars Berendt har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Berendts bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Berendt er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Berendts "En del af det største"

"En del af det største" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"En del af det største" af Lars Berendt

Det er muligt at købe Lars Berendts "En del af det største" som flerbindsværk. Endnu en af Lars Berendt fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Berendt