Bog & idéLars Bjerg

Bøger skrevet af Lars Bjerg

Læs mere om Lars Bjerg
5 produkter
5 produkter
Som man spørger...
Som man spørger...Lars Bjerg
116,95 DKK
EBOG
(1)
Som man spørger...
Den gode journalist
Den gode journalistLars Bjerg
238,00 DKK
PDF
(0)
Den gode journalist
Den gode journalist
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den gode journalistLars Bjerg
240,66 DKK
Indbundet
(0)
Den gode journalist
Som man spørger ...
BOEGERTILSTAERKPRIS
Som man spørger ...Lars Bjerg
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Som man spørger ...
Det kritiske interview
Det kritiske interviewLars Bjerg
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Det kritiske interview

Mere om Lars Bjerg

Der er mange bøger af Lars Bjerg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bjergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vær god" udgivet af Ajour - "Den gode journalist" udgivet af Ajour - "Det kritiske interview" udgivet af Ajour - "Vær god" udgivet af Ajour - "Ildsjæle inviterer" udgivet af FDF Friluftcenter Slette og Forlaget 55°NORD - "Den gode journalist" udgivet af Ajour - "Som man spørger..." udgivet af Samfundslitteratur - "Som man spørger ..." udgivet af Samfundslitteratur - "Ytringsfriheden til forhandling" udgivet af Gyldendal - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Ildsjæle inviterer - til mad på bål" udgivet af Forlaget 55°NORD P/S

Bøger af Lars Bjerg

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Lars Bjerg hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bjergs bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Bjerg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Bjergs "Vær god"

Det er muligt at købe Lars Bjergs "Vær god" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bjerg, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ajour.

"Den gode journalist" af Lars Bjerg

Det er muligt at købe Lars Bjergs "Den gode journalist" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bjerg