Bog & idéLars Blakset

Bøger skrevet af Lars Blakset

Læs mere om Lars Blakset
3 produkter
3 produkter
Spil bedre - spilføring i bridge
Spil bedre - spilføring i bridgeKnut Blakset og Lars Blakset
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Spil bedre - spilføring i bridge
Blaksets Bridgebog
Blaksets BridgebogLars Blakset
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Blaksets Bridgebog
Meld bedre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Meld bedreBlakset
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Meld bedre

Mere om Lars Blakset

Hvis du er på jagt efter en bog af Lars Blakset, tilbyder vi et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Blakset.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spil bedre - spilføring i bridge" udgivet af Centerforlaget - "Meld bedre " udgivet af Centerforlaget - "Blaksets Bridgebog" udgivet af Centerforlaget

Bøger skrevet af Lars Blakset

Lars Blakset har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Blaksets bøger som indbundet. Blaksets bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Centerforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spil bedre - spilføring i bridge" af Lars Blakset

Det er muligt at købe Lars Blaksets "Spil bedre - spilføring i bridge" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Centerforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Meld bedre " af Lars Blakset

Hos Bog & idé er "Meld bedre " tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Centerforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Blakset