Bog & idéLars Bunch

Bøger skrevet af Lars Bunch

Læs mere om Lars Bunch
2 produkter
2 produkter
Selskabsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelskabslovenIda Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt
3450,96 DKK
Hardback
(0)
Selskabsloven
Transaktioner i selskaber
Transaktioner i selskaberHenrik Steffensen
1799,95 DKK
Hæftet
(0)
Transaktioner i selskaber

Mere om Lars Bunch

Der er mange bøger af Lars Bunch på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bunch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selskabsloven" udgivet af Karnov Group Denmark - "Selskabsloven" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Transaktioner i selskaber" udgivet af Karnov Group - "Erhvervsdrivende fonde - en lovkommentar" udgivet af Thomson Reuters Professional A/S

Bøger af Lars Bunch

Lars Bunch har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Lars Bunch bøger i udvalgte formater. Bunchs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Selskabsloven" af Lars Bunch

Det er muligt at købe Lars Bunchs "Selskabsloven" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Karnov Group Denmark, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lars Bunch "Selskabsloven"

Hos Bog & idé er "Selskabsloven" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bunch