Bog & idéLars Emmerik Damgaard Knudsen

Bøger skrevet af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Læs mere om Lars Emmerik Damgaard Knudsen
2 produkter
2 produkter
Undervisning på professionsuddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisning på professionsuddannelserRasmus Anker Bendtsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisning på professionsuddannelser
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
314,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Mere om Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Der findes en del bøger fra Lars Emmerik Damgaard Knudsen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Knudsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undervisning på professionsuddannelser" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Lars Emmerik Damgaard Knudsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lars Emmerik Damgaard Knudsen kommer i flere formater. Knudsens bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undervisning på professionsuddannelser" af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

"Undervisning på professionsuddannelser" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

"Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" findes på den digitale boghylde som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Knudsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Emmerik Damgaard Knudsen