Bog & idéLars Emmerik Knudsen

Bøger skrevet af Lars Emmerik Knudsen

Læs mere om Lars Emmerik Knudsen
1 produkter
1 produkter
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
349,95 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Mere om Lars Emmerik Knudsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Lars Emmerik Knudsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Kroppen i læringsrum" i serien "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger - "Skab dig! " i serien "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Lars Emmerik Knudsens bøger

Du kan købe tre bøger af Lars Emmerik Knudsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Lars Emmerik Knudsen bøger i forskellige formater. Lars Emmerik Knudsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Emmerik Knudsens "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område"

Det er muligt at købe Lars Emmerik Knudsens "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Lars Emmerik Knudsen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kroppen i læringsrum" af Lars Emmerik Knudsen

Det er muligt at købe Lars Emmerik Knudsens "Kroppen i læringsrum" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Knudsens serie "Pædagogisk filosofi¤Unge Pædagogers serie". Det er Unge Pædagoger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Emmerik Knudsen