Bog & idéLars Fr. H. Svendsen

Bøger skrevet af Lars Fr. H. Svendsen

Læs mere om Lars Fr. H. Svendsen
2 produkter
2 produkter
Hvad er filosofi?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad er filosofi?Lars Fr. H. Svendsen
158,95 DKK
Hæftet
Hvad er filosofi?
At forstå dyr
At forstå dyrLars Fr. H. Svendsen
149,95 DKK
EBOG
At forstå dyr

Mere om Lars Fr. H. Svendsen

Lars Fr. H. Svendsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Svendsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At forstå dyr" i serien "Klims små kloge" udgivet af Klim - "Hvad er filosofi?" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Lars Fr. H. Svendsen

Lars Fr. H. Svendsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Svendsens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Fr. H. Svendsens "At forstå dyr"

Det er muligt at købe Lars Fr. H. Svendsens "At forstå dyr" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "At forstå dyr" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Svendsens serie "Klims små kloge". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hvad er filosofi?" af Lars Fr. H. Svendsen

"Hvad er filosofi?" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Fr. H. Svendsen