Bog & idéLars Fridberg

Bøger skrevet af Lars Fridberg

Læs mere om Lars Fridberg
1 produkter
1 produkter
Strategisk overensstemmelse
Strategisk overensstemmelseLars Fridberg
89,95 DKK
PDF
(0)
Strategisk overensstemmelse

Mere om Lars Fridberg

Lars Fridberg har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Fridberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategisk overensstemmelse" i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger" udgivet af 4Mativ - "Strategisk Overensstemmelse" udgivet af 4mativ

Bøger skrevet af Lars Fridberg

Der er to tilgængelige bøger af Lars Fridberg hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Lars Fridberg fås i forskellige formater. Bøgerne af Fridberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af 4Mativ.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strategisk overensstemmelse" af Lars Fridberg

Det er muligt at købe Lars Fridbergs "Strategisk overensstemmelse" som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Lars Fridberg. Bogen er med i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Det er 4Mativ, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Fridberg "Strategisk Overensstemmelse"

"Strategisk Overensstemmelse" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er 4mativ, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Fridberg