Bog & idéLars Hedegaard Kristensen

Bøger skrevet af Lars Hedegaard Kristensen

Læs mere om Lars Hedegaard Kristensen
7 produkter
7 produkter
Dansk og international køberet
Dansk og international køberetLars Hedegaard Kristensen
599,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk og international køberet
Panteret
PanteretLars Henrik Gam Madsen
1519,95 DKK
Hardback
(0)
Panteret
Juridiske øvelsesopgaver  Aftale-
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juridiske øvelsesopgaver Aftale-Susanne Karstoft & Lars Hedegaard Kristensen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Juridiske øvelsesopgaver Aftale-
Dansk og international køberet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk og international køberetSusanne Karstoft
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk og international køberet
Formueretlige emner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Formueretlige emnerLars Henrik Gam Madsen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Formueretlige emner
Selskabsformerne
SelskabsformerneLars Hedegaard Kristensen
569,95 DKK
EBOG
(0)
Selskabsformerne
Lærebog i dansk og international køberet
Lærebog i dansk og international køberetLars Hedegaard Kristensen
599,95 DKK
EBOG
(0)
Lærebog i dansk og international køberet

Mere om Lars Hedegaard Kristensen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Lars Hedegaard Kristensen. På listen nedenfor har du de nyeste af Kristensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selskaberne" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Formueretlige emner" udgivet af Djøf - "Lærebog i dansk og international køberet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i Dansk og international køberet" udgivet af Djøf Forlag - "Selskabsformerne" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i dansk og international køberet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Panteret" udgivet af Karnov Group - "Juridiske øvelsesopgaver Aftale-" udgivet af Djøf Forlag - "Selskabsformerne" udgivet af Djøf Forlag - "Juridiske øvelsesopgaver - aftale- og erstatningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i Dansk og international køberet" udgivet af DJØF - "Studier i Erhvervsfinansieringsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Lars Hedegaard Kristensen

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Lars Hedegaard Kristensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Lars Hedegaard Kristensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Hedegaard Kristensens "Selskaberne"

"Selskaberne" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Selskaberne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Hedegaard Kristensen "Formueretlige emner"

Hos Bog & idé er "Formueretlige emner" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hedegaard Kristensen