Bog & idéLars Heslet

Bøger skrevet af Lars Heslet

Læs mere om Lars Heslet
1 produkter
1 produkter
Fra det yderste.
Fra det yderste.Lars Heslet
379,95 DKK
Hardback
(0)
Fra det yderste.

Mere om Lars Heslet

Lars Heslet har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Heslets seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sansernes hospital" udgivet af Arkitektens Forlag - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal - "Fra det yderste." udgivet af Bogværket - "Kolesterol " i serien "Lademanns helseserie" udgivet af Lademann - "Lavt blodsukker " i serien "Lademanns helseserie" udgivet af Lademann - "Forhøjet blodtryk " i serien "Lademanns helseserie" udgivet af Lademann - "Hverdagspsykologi" i serien "Lademanns helseserie" udgivet af Lademann

Lars Heslets bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lars Heslet hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Heslets bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Heslet skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sansernes hospital" af Lars Heslet

Hos Bog & idé er "Sansernes hospital" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Arkitektens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fremtidens hospital" af Lars Heslet

Hos Bog & idé er "Fremtidens hospital" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Heslet