Bog & idéLars Holm

Bøger skrevet af Lars Holm

Læs mere om Lars Holm
3 produkter
3 produkter
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
En bog om sprog i daginstitutioner
En bog om sprog i daginstitutionerLars Holm
189,95 DKK
Hæftet
(0)
En bog om sprog i daginstitutioner
Sproglig evaluering i skoler og dagtilbud
Sproglig evaluering i skoler og dagtilbudLars Holm
199,95 DKK
Paperback
(1)
Sproglig evaluering i skoler og dagtilbud

Mere om Lars Holm

Der findes mange bøger fra Lars Holm tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Holm.
Bøgerne fra Lars Holm findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mig og øhavet i bakkerne" udgivet af Hovedland - "Slavejægere" udgivet af Turbine - "Flugten" udgivet af Turbine - "Lige om næste hjørne" udgivet af Gyldendal - "Præstefanden og Galgenfugl" udgivet af Gyldendal - "Ulf vender tilbage" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Fanget" udgivet af Turbine - "Bødlen og heksen" i serien "Gyldendals lyttebøger for de største" udgivet af Gyldendal - "Trælle-pigen" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Gudernes ø" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Hævnen" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Vildkat" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Will Winni win?" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Vinder Winni minigolf?" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sproglig evaluering i skoler og dagtilbud" udgivet af Samfundslitteratur - "Bjørne-drengen" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Den store jagt" i serien "Gyldendals lyttebøger for de mellemste" udgivet af Gyldendal - "Svineheld?" udgivet af SAGA Egmont - "Andetsprogsdidaktik" udgivet af Dansklærerforeningen - "Flettede arktiske fugle - 26 flettede fugle i papir" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Flettede arktiske fugle" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ulve i oktober" udgivet af Saga - "RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Som vi plejer!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sidste skud" udgivet af SAGA Egmont - "Næste sommer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Make Merry" udgivet af ABC Forlag - "Af banen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sidste skud" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De går i viking" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk for hele verden 1" udgivet af Gyldendal - "Dansk for hele verden 2" udgivet af Gyldendal - "Læsekursuskasse" udgivet af Gyldendal - "Gudernes ø" udgivet af Gyldendal - "Læsløs.dk" udgivet af Gyldendal - "Hånden" udgivet af ABCFORLAG - "Hvad gør vi med medieteknologier?" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "De går i viking" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sabotøren" udgivet af Saga - "Præstefanden og galgenfugl" udgivet af Saga
Og utallige af andre udgivelser fra Lars Holm som også kan skaffes her hos Bog & idé.

Mere om Lars Holms bøger

Der kan købes mange udgivelser fra Holm her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Holms bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Holm lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Holms "Mig og øhavet i bakkerne"

Hos Bog & idé er "Mig og øhavet i bakkerne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Slavejægere" af Lars Holm

Hos Bog & idé er "Slavejægere" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Holm