Bog & idéLars Jakob Muschinsky

Bøger skrevet af Lars Jakob Muschinsky

Læs mere om Lars Jakob Muschinsky
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Undersøgelser
UndersøgelserLars Jakob Muschinsky
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Undersøgelser

Mere om Lars Jakob Muschinsky

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Lars Jakob Muschinsky. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Muschinsky.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelser" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Pædagogisk opslagsbog" udgivet af - - "Undersøgelser" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Uddannelsesudvikling" udgivet af UCC

Bøger af Lars Jakob Muschinsky

Lars Jakob Muschinsky har ni bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lars Jakob Muschinsky fås i samtlige formater. Muschinsky har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undersøgelser" af Lars Jakob Muschinsky

Hos Bog & idé er "Undersøgelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lars Jakob Muschinsky "Pædagogik"

Hos Bog & idé er "Pædagogik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Jakob Muschinsky