Bog & idéLars Johnsen

Bøger skrevet af Lars Johnsen

Læs mere om Lars Johnsen
2 produkter
2 produkter
Webdesign 3.0
BOEGERTILSTAERKPRIS
Webdesign 3.0Lars Johnsen og Carl-Henrik Nielsen
278,96 DKK
Paperback
(0)
Webdesign 3.0
Semantisk søgning og søgemaskineoptimering
Semantisk søgning og søgemaskineoptimeringLars Johnsen
249,95 DKK
Paperback
(0)
Semantisk søgning og søgemaskineoptimering

Mere om Lars Johnsen

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Lars Johnsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Johnsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Semantisk søgning og søgemaskineoptimering" udgivet af Samfundslitteratur - "Webdesign 3.0" udgivet af Samfundslitteratur - "KonteXt+ 9, Lærervejledning/Web " i serien "Kontext" udgivet af Alinea - "Didaktik, design og digitalisering Læringsobjekter 3.0" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "E-læring på web 2.0" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Lars Johnsen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lars Johnsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Johnsens bøger fås i udvalgte formater. Johnsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Semantisk søgning og søgemaskineoptimering" af Lars Johnsen

Det er muligt at købe Lars Johnsens "Semantisk søgning og søgemaskineoptimering" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Webdesign 3.0" af Lars Johnsen

"Webdesign 3.0" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Johnsen