Bog & idéLars K. Bruun

Bøger skrevet af Lars K. Bruun

Læs mere om Lars K. Bruun
1 produkter
1 produkter
Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologi
Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologiLars K. Bruun
149,95 DKK
EBOG
(0)
Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologi

Mere om Lars K. Bruun

Der er flere forskellige bøger fra Lars K. Bruun tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bruun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologi" i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Forlaget Anis - "Tyske Teologer i det tyvende århundrede" udgivet af Anis - "Rockprofeter" udgivet af Alfa

Lars K. Bruuns bøger

Lars K. Bruun har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bruuns bøger kommer i udvalgte formater. Bruuns bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologi" af Lars K. Bruun

Det er muligt at købe Lars K. Bruuns "Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologi" som ebog. "Tyske teologer i det tyvende århundrede - en antologi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "En e-bog fra Anis". Det er Forlaget Anis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lars K. Bruun "Tyske Teologer i det tyvende århundrede"

Hos Bog & idé er "Tyske Teologer i det tyvende århundrede" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Anis, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars K. Bruun