Bog & idéLars Kjærgård Terkilsen

Bøger skrevet af Lars Kjærgård Terkilsen

Læs mere om Lars Kjærgård Terkilsen
2 produkter
2 produkter
Erhvervsbeskatning
ErhvervsbeskatningMalene Overgaard
1199,95 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsbeskatning
Frit valg af etableringsform i EU-Skatteretlig belysning
Frit valg af etableringsform i EU-skatteretlig belysningLars Kjærgård Terkilsen
147,95 DKK
PDF
(0)
Frit valg af etableringsform i EU-skatteretlig belysning

Mere om Lars Kjærgård Terkilsen

Lars Kjærgård Terkilsen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Kjærgård Terkilsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Frit valg af etableringsform i EU-skatteretlig belysning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Frit valg af etableringsform i EU-Skatteretlig belysning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Lars Kjærgård Terkilsen

Du kan købe fire bøger af Lars Kjærgård Terkilsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Lars Kjærgård Terkilsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kjærgård Terkilsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Kjærgård Terkilsens "Erhvervsbeskatning"

Hos Bog & idé er "Erhvervsbeskatning" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Kjærgård Terkilsen "Frit valg af etableringsform i EU-skatteretlig belysning"

Hos Bog & idé er "Frit valg af etableringsform i EU-skatteretlig belysning" tilgængelig som pdf. Endnu en af Lars Kjærgård Terkilsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Kjærgård Terkilsen