Bog & idéLars Laursen

Bøger skrevet af Lars Laursen

Læs mere om Lars Laursen
4 produkter
4 produkter
Bogen om NemID
Bogen om NemIDLars Laursen
299,95 DKK
Spiralryg
(0)
Bogen om NemID
Bliv sikker på nettet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bliv sikker på nettetLars Laursen
280,46 DKK
PAPERBACK
(0)
Bliv sikker på nettet
Geddefeber
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeddefeberTheis Kragh
339,96 DKK
Hardback
(0)
Geddefeber
Bogen om NemID
Bogen om NemIDLars Laursen
99,00 DKK
EBOG
(0)
Bogen om NemID

Mere om Lars Laursen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Lars Laursen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Laursens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bliv sikker på nettet" udgivet af Publizon - "Bliv sikker på nettet" udgivet af Forlaget Star - "Lær digital post at kende" udgivet af Star - "Bogen om NemID" udgivet af Forlaget Star - "Bogen om NemID" udgivet af Star

Bøger skrevet af Lars Laursen

Du kan bestille fem bøger af Lars Laursen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Laursens bøger kommer i samtlige formater. Laursens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bliv sikker på nettet" af Lars Laursen

"Bliv sikker på nettet" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Bliv sikker på nettet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Publizon.

Lars Laursen "Bliv sikker på nettet"

Det er muligt at købe Lars Laursens "Bliv sikker på nettet" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Star.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Laursen