Bog & idéLasse Bak Sørensen

Bøger skrevet af Lasse Bak Sørensen

Læs mere om Lasse Bak Sørensen
3 produkter
3 produkter
Medusas øje
STREAM
Medusas øjeLasse Bak Sørensen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Medusas øje
Taya
TayaLasse Bak Sørensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Taya
Medusas øje
Medusas øjeLasse Bak Sørensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Medusas øje

Mere om Lasse Bak Sørensen

Hvis du leder efter en bog fra Lasse Bak Sørensen, ser du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Taya" udgivet af Modtryk - "Taya" udgivet af Facet - "Medusas øje" udgivet af Facet - "Medusas øje" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Medusas øje" udgivet af Facet

Bøger af Lasse Bak Sørensen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lasse Bak Sørensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Sørensens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Taya" af Lasse Bak Sørensen

Det er muligt at købe Lasse Bak Sørensens "Taya" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Taya" af Lasse Bak Sørensen

Det er muligt at købe Lasse Bak Sørensens "Taya" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Taya" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Facet.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Bak Sørensen