Bog & idéLea Hvidt

Bøger skrevet af Lea Hvidt

Læs mere om Lea Hvidt
1 produkter
1 produkter
DIY med Lea
D.I.Y. med LeaLea Hvidt
119,95 DKK
EBOG
(0)
D.I.Y. med Lea

Mere om Lea Hvidt

Lea Hvidt har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Hvidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bryllupsplanlæggeren" udgivet af HarperCollins - "D.I.Y. med Lea" udgivet af People'sPress - "DIY med Lea" udgivet af People'sPress

Mere om Lea Hvidts bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lea Hvidt hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lea Hvidt kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Hvidt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bryllupsplanlæggeren" af Lea Hvidt

Det er muligt at købe Lea Hvidts "Bryllupsplanlæggeren" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er HarperCollins, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lea Hvidt "D.I.Y. med Lea"

"D.I.Y. med Lea" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "D.I.Y. med Lea" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lea Hvidt