Bog & idéLeif Tøfting Kongsgaard

Bøger skrevet af Leif Tøfting Kongsgaard

Læs mere om Leif Tøfting Kongsgaard
3 produkter
3 produkter
Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelleLeif Tøfting Kongsgaard og Dorit Ibsen Vedtofte
341,96 DKK
Paperback
(0)
Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle
Multiteoretisk praksis i socialt arbejde
Multiteoretisk praksis i socialt arbejdeLeif Kongsgaard
379,95 DKK
Paperback
(0)
Multiteoretisk praksis i socialt arbejde
Multiteoretisk praksis i socialt arbejde
Multiteoretisk praksis i socialt arbejdeLeif Tøfting Kongsgaard
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Multiteoretisk praksis i socialt arbejde

Mere om Leif Tøfting Kongsgaard

Leif Tøfting Kongsgaard har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Kongsgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Bedre begrundet praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Leif Tøfting Kongsgaard

Der er fem tilgængelige bøger af Leif Tøfting Kongsgaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Kongsgaards bøger kommer i flere forskellige formater. Kongsgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Leif Tøfting Kongsgaards "Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle"

Hos Bog & idé er "Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" af Leif Tøfting Kongsgaard

Det er muligt at købe Leif Tøfting Kongsgaards "Multiteoretisk praksis i socialt arbejde" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Tøfting Kongsgaard