Bog & idéLeila Sales

Bøger skrevet af Leila Sales

Læs mere om Leila Sales
0 produkter

Mere om Leila Sales

Der er mange bøger fra Leila Sales til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Sales' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sonar: Nattens fucking magi" udgivet af Carlsen - "Nattens fucking magi" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Bøger af Leila Sales

Leila Sales har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Sales' bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Sales er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Carlsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sonar: Nattens fucking magi" af Leila Sales

"Sonar: Nattens fucking magi" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Leila Sales "Nattens fucking magi"

Det er muligt at købe Leila Sales' "Nattens fucking magi" som e-bog. Hvis du køber "Nattens fucking magi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leila Sales