Bog & idéLesley Simms

Bøger skrevet af Lesley Simms

Læs mere om Lesley Simms
3 produkter
3 produkter
Suppestenen
SuppestenenLesley Simms
49,95 DKK
EBOG
(0)
Suppestenen
De tre ønsker
De tre ønskerLesley Simms
49,95 DKK
EBOG
(0)
De tre ønsker
Snehvide og de syv dværge
Snehvide og de syv dværgeLesley Simms
49,95 DKK
EBOG
(0)
Snehvide og de syv dværge

Mere om Lesley Simms

Der er forskellige bøger fra Lesley Simms tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Simms.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De tre ønsker" i serien "Flachs - allerførste læsning" udgivet af Forlaget Flachs - "Suppestenen" i serien "Flachs - allerførste læsning" udgivet af Forlaget Flachs - "Snehvide og de syv dværge " i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Flachs - "FLACHS LÆS SELV: Alice i Eventyrland" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Forlaget Flachs

Bøger skrevet af Lesley Simms

Du kan bestille fire bøger af Lesley Simms her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Lesley Simms bøger i samtlige formater. Lesley Simms bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lesley Simms' "De tre ønsker"

Hos Bog & idé er "De tre ønsker" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "De tre ønsker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Simms' serie "Flachs - allerførste læsning". Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Suppestenen" af Lesley Simms

Det er muligt at købe Lesley Simms' "Suppestenen" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Suppestenen" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Flachs - allerførste læsning". Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lesley Simms