Bog & idéLillian Hartvigsen

Bøger skrevet af Lillian Hartvigsen

Læs mere om Lillian Hartvigsen
3 produkter
3 produkter
Armstrong og de forsvundne havenisser
Armstrong og de forsvundne havenisserLillian Hartvigsen
129,95 DKK
PDF
Armstrong og de forsvundne havenisser
Armstrong og agurken
Armstrong og agurkenLillian Hartvigsen
109,95 DKK
PDF
Armstrong og agurken
Armstrong og de forsvundne havenisser
STREAM
Armstrong og de forsvundne havenisserLillian Hartvigsen
129,95 DKK
Lydbog
Armstrong og de forsvundne havenisser

Mere om Lillian Hartvigsen

Lillian Hartvigsen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Hartvigsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Armstrong og de forsvundne havenisser" udgivet af Lytteratur - "Armstrong og agurken" udgivet af mellemgaard - "Armstrong og agurken" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Armstrong og de forsvundne havenisser" udgivet af mellemgaard - "Armstrong og de forsvundne havenisser" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger skrevet af Lillian Hartvigsen

Der er fem tilgængelige bøger af Lillian Hartvigsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lillian Hartvigsen kommer i udvalgte formater. Hartvigsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lillian Hartvigsens "Armstrong og de forsvundne havenisser"

Hos Bog & idé er "Armstrong og de forsvundne havenisser" tilgængelig som lydbog. Lillian Hartvigsens "Armstrong og de forsvundne havenisser" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

Lillian Hartvigsen "Armstrong og agurken"

Det er muligt at købe Lillian Hartvigsens "Armstrong og agurken" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Hartvigsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lillian Hartvigsen