Bog & idéLina Lundh

Bøger skrevet af Lina Lundh

Læs mere om Lina Lundh
1 produkter
1 produkter
Min bedsteste ven
Min bedsteste venLina Lundh
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Min bedsteste ven

Mere om Lina Lundh

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lina Lundh her hos Bog & idé. Bogen hedder "Min bedsteste ven". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Min bedsteste ven" er desuden udgivet i serien "Dingo¤Mini-roman".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lina Lundhs "Min bedsteste ven"

Det er muligt at købe Lina Lundhs "Min bedsteste ven" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Lundhs serie "Dingo¤Mini-roman". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lina Lundh fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lina Lundh