Bog & idéLinda A. Cyr

Bøger skrevet af Linda A. Cyr

Læs mere om Linda A. Cyr
1 produkter
1 produkter
Forretningsplanen
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForretningsplanenLinda A. Cyr
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Forretningsplanen

Mere om Linda A. Cyr

Du kan kun købe en enkelt bog af Linda A. Cyr her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Forretningsplanen". Den er publiceret af Børsen på dansk. "Forretningsplanen" er desuden tilknyttet serien "Kort til viden".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Linda A. Cyrs "Forretningsplanen"

"Forretningsplanen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Cyrs serie "Kort til viden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børsen.

Endnu en af Linda A. Cyr fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Linda A. Cyr