Bog & idéLine Risberg

Bøger skrevet af Line Risberg

1 produkter
1 produkter
Når festen er forbi
Når festen er forbiLine Risberg
49,95 DKK
EBOG
(0)
Når festen er forbi

Mere om Line Risberg

Der er bare én bog af Line Risberg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Når festen er forbi". Det er Bog2, der har publiceret den på dansk. "Når festen er forbi" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Når festen er forbi" af Line Risberg

Det er muligt at købe Line Risbergs "Når festen er forbi" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Når festen er forbi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Risbergs serie "Audioteket". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bog2.

Dette er en også en fantastisk bog fra Risberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Line Risberg