Bog & idéLisbeth Wulff

Bøger skrevet af Lisbeth Wulff

Læs mere om Lisbeth Wulff
2 produkter
2 produkter
Louis Armstærk
Louis ArmstærkCamilla Hübbe
122,95 DKK
Lydbog
(3)
Louis Armstærk
Historietimen 4 - CHRISTIANSBORG SLOT - Det grædende genfærd
STREAM
Historietimen 4 - CHRISTIANSBORG SLOT - Det grædende genfærdHenrik Kristensen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Historietimen 4 - CHRISTIANSBORG SLOT - Det grædende genfærd

Mere om Lisbeth Wulff

Du kan kun finde en enkelt bog af Lisbeth Wulff her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Du forstår ikke din egen mor". Det er Politikens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisbeth Wulffs "Du forstår ikke din egen mor"

"Du forstår ikke din egen mor" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wulff, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Wulff