Bog & idéLise Hannestad

Bøger skrevet af Lise Hannestad

Læs mere om Lise Hannestad
2 produkter
2 produkter
Nicator - Seleucus I and his Empire
Nicator - Seleucus I and his EmpireLise Hannestad
249,95 DKK
Hardback
(0)
Nicator - Seleucus I and his Empire
Nicator - Seleucus I and his Empire
Nicator - Seleucus I and his EmpireLise Hannestad
119,95 DKK
EBOG
(0)
Nicator - Seleucus I and his Empire

Mere om Lise Hannestad

Der er flere forskellige bøger af Lise Hannestad til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hannestads nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Lise Hannestad kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nicator - Seleucus I and his Empire" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Nicator - Seleucus I and his Empire" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "The Hellenistic pottery " i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab - "The Castellani fragments in the Villa Giulia" udgivet af Aarhus University Press

Bøger skrevet af Lise Hannestad

Lise Hannestad har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Lise Hannestad fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Hannestad inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Hannestads "Nicator - Seleucus I and his Empire"

"Nicator - Seleucus I and his Empire" er til salg som ebog. "Nicator - Seleucus I and his Empire" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Nicator - Seleucus I and his Empire" af Lise Hannestad

Det er muligt at købe Lise Hannestads "Nicator - Seleucus I and his Empire" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Hannestad