Bog & idéLise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)

Bøger skrevet af Lise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)

Læs mere om Lise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)
1 produkter
1 produkter
Strategier i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategier i praksisLise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Strategier i praksis

Mere om Lise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)

Der er blot én bog af Lise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Strategier i praksis - en casesamling". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)s "Strategier i praksis - en casesamling"

Hos Bog & idé er "Strategier i praksis - en casesamling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Justesen og Susanne Boch Waldorff (red.)