Bog & idéLise Vogt

Bøger skrevet af Lise Vogt

Læs mere om Lise Vogt
2 produkter
2 produkter
Styr på læsning 8.-9. klasse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styr på læsning 8.-9. klasseLise Vogt
101,96 DKK
Indbundet
(0)
Styr på læsning 8.-9. klasse
Rubrics i skolen
Rubrics i skolenLise Vogt
209,95 DKK
EBOG
(1)
Rubrics i skolen

Mere om Lise Vogt

Lise Vogt har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vogt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rubrics i skolen" udgivet af Dafolo A/S - "Rubrics i skolen" i serien "Undervisning og læring i praksis" udgivet af Dafolo - "Styr på læsning 6.-7.klasse" udgivet af Gyldendal - "Styr på læsning 8.-9. klasse" i serien "Styr på læsning" udgivet af Gyldendal - "Faglige tråde" udgivet af Billesø & Baltzer

Bøger skrevet af Lise Vogt

Du kan finde fem bøger af Lise Vogt her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lise Vogt kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vogt skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Vogts "Rubrics i skolen"

"Rubrics i skolen" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Rubrics i skolen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lise Vogt "Rubrics i skolen"

Det er muligt at købe Lise Vogts "Rubrics i skolen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Vogts serie "Undervisning og læring i praksis". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Vogt