Bog & idéLise Winther-Jensen

Bøger skrevet af Lise Winther-Jensen

Læs mere om Lise Winther-Jensen
2 produkter
2 produkter
Angst, grænser og rum
Angst, grænser og rumLise Winther-Jensen
279,95 DKK
EBOG
(0)
Angst, grænser og rum
Angst, grænser og rum
Angst, grænser og rumLise Winther-Jensen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Angst, grænser og rum

Mere om Lise Winther-Jensen

Der er forskellige bøger af Lise Winther-Jensen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Winther-Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Angst, grænser og rum" udgivet af Frydenlund - "Angst, grænser og rum" udgivet af Frydenlund - "Morgianesyndromet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Lise Winther-Jensen

Du kan bestille tre bøger af Lise Winther-Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Lise Winther-Jensen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Winther-Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Angst, grænser og rum" af Lise Winther-Jensen

Det er muligt at købe Lise Winther-Jensens "Angst, grænser og rum" som ebog. "Angst, grænser og rum" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

"Angst, grænser og rum" af Lise Winther-Jensen

Hos Bog & idé er "Angst, grænser og rum" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Winther-Jensen