Bog & idéLiv Mørk

Bøger skrevet af Liv Mørk

Læs mere om Liv Mørk
1 produkter
1 produkter
Falken og falkoneren
STREAM
Falken og falkonerenLiv Mørk
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Falken og falkoneren

Mere om Liv Mørk

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Liv Mørk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mørks nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fingerkys" i serien "(Fingerprint)" udgivet af Fingerprint - "Næsten levende" udgivet af Politikens Forlag - "Næsten levende" udgivet af Politikens Forlag - "Hvad øjet ikke ser PB" i serien "Rosinante paperback" udgivet af Rosinante - "Bitre mandler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Næsten levende" udgivet af Politikens Forlag - "Falken og falkoneren" i serien "MTHB" udgivet af Touchbooks - "Falken og falkoneren" i serien "MTHB" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Næsten levende" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Næsten levende" udgivet af Touchbooks

Bøger skrevet af Liv Mørk

Du kan finde ti bøger af Liv Mørk her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Mørks bøger kommer i flere forskellige formater. Mørk har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Liv Mørks "Fingerkys"

"Fingerkys" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "(Fingerprint)". Det er Fingerprint, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Næsten levende" af Liv Mørk

Det er muligt at købe Liv Mørks "Næsten levende" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Næsten levende" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Mørk