Bog & idéLone Birgitte Ladekarl

Bøger skrevet af Lone Birgitte Ladekarl

Læs mere om Lone Birgitte Ladekarl
2 produkter
2 produkter
Jordbærkjolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
JordbærkjolenLone Birgitte Ladekarl
84,96 DKK
Paperback
(2)
Jordbærkjolen
Jordbærkjolen
JordbærkjolenLone Birgitte Ladekarl
99,00 DKK
EBOG
(2)
Jordbærkjolen

Mere om Lone Birgitte Ladekarl

Lone Birgitte Ladekarl har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Ladekarls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jordbærkjolen" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Jordbærkjolen" udgivet af Brændpunkt - "Kattepine" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Lone Birgitte Ladekarl

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lone Birgitte Ladekarl hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Lone Birgitte Ladekarl bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Ladekarl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Birgitte Ladekarls "Jordbærkjolen"

"Jordbærkjolen" er tilgængelig online som ebog. "Jordbærkjolen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Brændpunkt.

Lone Birgitte Ladekarl "Jordbærkjolen"

Det er muligt at købe Lone Birgitte Ladekarls "Jordbærkjolen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Birgitte Ladekarl