Bog & idéLone Ømann

Bøger skrevet af Lone Ømann

Læs mere om Lone Ømann
1 produkter
1 produkter
Gammel Strand - om folk, fisk og fejder
Gammel Strand - om folk, fisk og fejderLone Ømann
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Gammel Strand - om folk, fisk og fejder

Mere om Lone Ømann

Der er mange bøger fra Lone Ømann tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ømann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rødbedecirkulæret" i serien "Multivers klassiker" udgivet af Multivers - "Gammel Strand - om folk, fisk og fejder" udgivet af Multivers

Bøger af Lone Ømann

Du kan finde to bøger af Lone Ømann her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Ømanns bøger som hæftet. Ømanns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Multivers.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rødbedecirkulæret" af Lone Ømann

"Rødbedecirkulæret" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Ømanns serie "Multivers klassiker". Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lone Ømann "Gammel Strand - om folk, fisk og fejder"

Hos Bog & idé er "Gammel Strand - om folk, fisk og fejder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Ømann