Bog & idéLone Svinth

Bøger skrevet af Lone Svinth

Læs mere om Lone Svinth
4 produkter
4 produkter
Nærvær i pædagogisk praksis
Nærvær i pædagogisk praksisLone Svinth
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Nærvær i pædagogisk praksis
Udviklingspsykologi i pædagogisk arbejde
Udviklingspsykologi i pædagogisk arbejdeAnne Sofie Swane Lund
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Udviklingspsykologi i pædagogisk arbejde
Barnet i centrum 2
Barnet i centrum 2Ole Henrik Hansen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnet i centrum 2
Barnet i centrum. Pædagogik og relationer i vuggestue og dagpleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barnet i centrum. Pædagogik og relationer i vuggestue og dagplejeAnders Skriver Jensen
270,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnet i centrum. Pædagogik og relationer i vuggestue og dagpleje

Mere om Lone Svinth

Hvis du søger en bog skrevet af Lone Svinth, finder du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Svinths nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At udvikle et sprog" udgivet af Dafolo - "Barnet i centrum 2" udgivet af Akademisk Forlag - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogen, professoren, personligheden" udgivet af Dafolo - "Barnet i centrum" udgivet af Akademisk Forlag - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Nærvær i pædagogisk praksis" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Lone Svinth

Lone Svinth har syv bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lone Svinth fås i forskellige formater. Bøgerne af Svinth er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lone Svinths "At udvikle et sprog"

"At udvikle et sprog" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Barnet i centrum 2" af Lone Svinth

Hos Bog & idé er "Barnet i centrum 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Svinth