Bog & idéLoretta Napoleoni

Bøger skrevet af Loretta Napoleoni

Læs mere om Loretta Napoleoni
1 produkter
1 produkter
Nordkorea
BOEGERTILSTAERKPRIS
NordkoreaLoretta Napoleoni
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Nordkorea

Mere om Loretta Napoleoni

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Loretta Napoleoni. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Napoleoni.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordkorea" udgivet af Epilog - "Menneskekøbmænd" udgivet af Tiderne Skifter - "Menneskekøbmænd" udgivet af Tiderne Skifter - "Islamisk Stat" i serien "TS/Politik" udgivet af Gyldendal - "Islamisk Stat" i serien "TS/Politik" udgivet af Tiderne Skifter

Loretta Napoleonis bøger

Loretta Napoleoni har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Loretta Napoleoni bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Napoleoni publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Loretta Napoleonis "Nordkorea"

Hos Bog & idé er "Nordkorea" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epilog.

Loretta Napoleoni "Menneskekøbmænd"

Hos Bog & idé er "Menneskekøbmænd" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Menneskekøbmænd" på din enhed og begynde at læse. Det er Tiderne Skifter, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Loretta Napoleoni