Bog & idéLouise Tidmand

Bøger skrevet af Louise Tidmand

Læs mere om Louise Tidmand
1 produkter
1 produkter
Til kamp mod kedsomhed
Til kamp mod kedsomhedLouise Tidmand
579,95 DKK
Paperback
(0)
Til kamp mod kedsomhed

Mere om Louise Tidmand

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Louise Tidmand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tidmands bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min glade bog i skolen - få glæden ind i klasseværelset på 25 dage" udgivet af Styrkeakademiet - "Positiv Ud&dannelse" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Til kamp mod kedsomhed" udgivet af Dafolo - "Min glade bog i skolen" udgivet af Glæde & Børn - "Min glade bog i skolen" udgivet af Glæde & Børn - "Min glade bog i skolen" udgivet af Glæde & Børn - "Min glade bog" udgivet af Glæde & Børn

Bøger skrevet af Louise Tidmand

Der er syv tilgængelige bøger af Louise Tidmand hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Tidmands bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Tidmand er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Louise Tidmands "Min glade bog i skolen - få glæden ind i klasseværelset på 25 dage"

Det er muligt at købe Louise Tidmands "Min glade bog i skolen - få glæden ind i klasseværelset på 25 dage" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Styrkeakademiet.

"Positiv Ud&dannelse" af Louise Tidmand

Det er muligt at købe Louise Tidmands "Positiv Ud&dannelse" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Positiv Ud&dannelse" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Tidmands serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Tidmand