Bog & idéL.Ron Hubbard

Bøger skrevet af L.Ron Hubbard

Læs mere om L.Ron Hubbard
0 produkter

Mere om L.Ron Hubbard

Hvis du er på jagt efter en bog af L.Ron Hubbard, finder du et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hubbard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Scientologi" udgivet af new Era Publications - "Scientologi - tankens grundbegreber" udgivet af New Era Publications International

Mere om L.Ron Hubbards bøger

L.Ron Hubbard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra L.Ron Hubbard kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Hubbard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

L.Ron Hubbards "Scientologi"

Det er muligt at købe L.Ron Hubbards "Scientologi" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er new Era Publications, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

L.Ron Hubbard "Scientologi - tankens grundbegreber"

Det er muligt at købe L.Ron Hubbards "Scientologi - tankens grundbegreber" som lydbog. Når du køber "Scientologi - tankens grundbegreber" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af New Era Publications International.
Detaljer
Fulde navn:
L.Ron Hubbard