Bog & idéLuis Buñuel

Bøger skrevet af Luis Buñuel

1 produkter
1 produkter
Mit sidste suk, klassiker
Mit sidste suk, klassikerLuis Buñuel
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Mit sidste suk, klassiker

Mere om Luis Buñuel

Der findes mange bøger af Luis Buñuel tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Buñuels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Un perro andaluz" udgivet af Gyldendal - "Mit sidste suk, klassiker" i serien "Rosinantes Klassikerserie" udgivet af Rosinante

Mere om Luis Buñuels bøger

Du kan bestille to bøger af Luis Buñuel her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Buñuels bøger kommer i forskellige formater. Buñuels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Un perro andaluz" af Luis Buñuel

"Un perro andaluz" er tilgængelig online som video. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Luis Buñuel. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mit sidste suk, klassiker" af Luis Buñuel

Det er muligt at købe Luis Buñuels "Mit sidste suk, klassiker" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Buñuels serie "Rosinantes Klassikerserie". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Luis Buñuel