Bog & idéM. Azhar Hussain

Bøger skrevet af M. Azhar Hussain

Læs mere om M. Azhar Hussain
2 produkter
2 produkter
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Fattigdom, afsavn og coping
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fattigdom, afsavn og copingHenning Hansen
368,96 DKK
Hæftet
(1)
Fattigdom, afsavn og coping

Mere om M. Azhar Hussain

Der findes forskellige bøger fra M. Azhar Hussain tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Azhar Hussain.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i samfundslvidenskaberne" udgivet af Samfundslitteratur - "Metoder i samfundsvidenskaberne" udgivet af Samfundslitteratur - "Videregående kvantitative metoder " i serien "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora" udgivet af Samfundslitteratur - "Måling af velfærd og fordelingsanalyser" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Metoder i samfundsvidenskaberne" udgivet af Samfundslitteratur - "Fattigdom, afsavn og coping" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal

Bøger af M. Azhar Hussain

M. Azhar Hussain har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille M. Azhar Hussain bøger i samtlige formater. M. Azhar Hussain bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Metoder i samfundslvidenskaberne" af M. Azhar Hussain

"Metoder i samfundslvidenskaberne" er til salg som ebog. "Metoder i samfundslvidenskaberne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Metoder i samfundsvidenskaberne" af M. Azhar Hussain

"Metoder i samfundsvidenskaberne" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
M. Azhar Hussain