Bog & idéM. T. Anderson

Bøger skrevet af M. T. Anderson

Læs mere om M. T. Anderson
1 produkter
1 produkter
Horizon 4: Truslen fra dybet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Horizon 4: Truslen fra dybetJude Watson
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Horizon 4: Truslen fra dybet

Mere om M. T. Anderson

M. T. Anderson har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Horizon 4: Truslen fra dybet". Den er udgivet af Forlaget Alvilda på dansk. "Horizon 4: Truslen fra dybet" er desuden en del af serien "Horizon".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

M. T. Andersons "Horizon 4: Truslen fra dybet"

Hos Bog & idé er "Horizon 4: Truslen fra dybet" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af Andersons serie "Horizon". Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af M. T. Anderson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
M. T. Anderson