Bog & idéM. Valerius Martialis

Bøger skrevet af M. Valerius Martialis

Læs mere om M. Valerius Martialis
1 produkter
1 produkter
Martials epigrammer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Martials epigrammerM. Valerius Martialis
107,86 DKK
Paperback
(0)
Martials epigrammer

Mere om M. Valerius Martialis

Der er bare én bog af M. Valerius Martialis tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Martials epigrammer". Den er udgivet af Forlaget Atalante IVS på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

M. Valerius Martialis' "Martials epigrammer"

Det er muligt at købe M. Valerius Martialis' "Martials epigrammer" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Atalante IVS, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Martialis, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
M. Valerius Martialis